Nieuws

Prinsjesdag

De 6 belangrijkste belastingplannen van Prinsjesdag: koopkrachtverbetering, minder voordeel voor bedrijven, minder belastingaftrek voor zzp’ers, geen overdrachtsbelasting voor starters op de woning markt, E-bike leasen wordt voordeliger en elektrische auto duurder, belasting op spaargeld omlaag en beleggingstaks omhoog. Heeft u vragen wat dit voor uw situatie betekent? Wij helpen u graag.

 

Collectieve zorgverzekering wordt duurder

De verlaging van de collectieve zorgverzekeraar in 2020 is nog onvoldoende bekend op dit moment. Het is aan de verzekeraars om aan hun klanten te melden of zij al dan niet korting bieden komend jaar. Voor mensen met een collectieve verzekering is die korting meestal juist de belangrijkste reden om voor die verzekering te kiezen blijkt uit onderzoek. Veel collectief verzekerden zijn te ruim verzekerd. Heeft u een zorgverzekering via een collectief en vragen hierover. Dan kunt u ons bellen.

 

Cyberverzekering

Is uw bedrijf voorbereid op hackers? Voor zakelijke klanten bieden wij vanaf heden een vrijblijvende preventiecheck aan. Cyberrisk vormt een steeds grotere bedreiging voor bedrijven. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten goed zijn voorbereid op deze digitale risico’s. Wilt u meer weten over de cyberverzekering en de preventiecheck? Neem dan contact met ons op.